69/368-585​ iroda@reiso.hu

BELtéri és kültéri ajtók

​Ami biztonságos, lehet szép is!

Egyedi bejárati ajtók kitűnő minőségű anyagokból. Biztonságosak és harmonikusan illeszkednek minden otthonba.

BEJÁRATI AJTÓK

Z

Garantált minőség

A legmagasabb energiatakarékossági szempontoknak is megfelelő technológiával gyártott termékek kiváló minőségűek. A Reiso garanciát vállal az általa készített nyílászárókra.

Z

Védelem a külső zajoktól és a hőtől

A külső zaj elleni védelem az egészséges lakás- és életkörülmények fontos feltétele. A modern zajvédő, hőszigetelt üvegek a változó üvegtábla vastagságok, a rugalmas táblakombinációk és a különböző, nagyobb szélességű, szigetelt rések miatt fejtik ki pozitív hatásukat.
Z

Megvalósítjuk elképzeléseit

A katalógusokkal ellentétben – ahol nem biztos, hogy olyan méretű, formájú és színű nyílászárót kínálnak, mint amilyenre szükség van – a Reisonál pontosan azt és úgy alkotják meg tapasztalt szakembereink, ahogy a beépítés megkívánja. Ha pedig nincs elképzelése, kínálatunkból akár ötletet is meríthet.

VÁLASZTHATÓ FAANYAGOK

  • hossztoldott vagy toldásmentes háromrétegű, tömbösített borovifenyő
  • lucfenyő
  • vörösfenyő
  • meranti
  • okumé
  • exóták

VASALAT

A megfelelő biztonságot a több ponton záródó kilincs és a cilinder működtetésű zár garantálja. A vasalatrendszer erős, három dimenzióban állítható, ez biztosítja az ajtó tökéletes működését, precíz beállítását. Igény szerint kiegészítőkkel is ellátjuk az ajtókat, például kitekintővel, kiegészítő zárral stb.

Termékeinek megfelelnek a CE és ÉMI által előírt minőségi követelményeknek.

BELTÉRI AJTÓK

 

 

 

Ha olyan ajtóra van szüksége, amelyet egy katalógusban sem látott, netán speciális méretű, formájú vagy felületű kell, a Reisonál valóra váltjuk legkülönlegesebb elképzelését is. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink megtervezik és kiváló minőségben el is készítik a vágyott ajtót.

 

 

 

Bensőséges hangulat

Minden színnek és fafajnak más a hangulata, így nem mindegy, hogy miből készülnek a környezettel, illetve az épülettel tökéletes összhangban lévő nyílászárók. A beltéri ajtók anyaga akár luc-, borovi vagy vörösfenyő, akár merantin, esetleg MDF és különböző furnér anyagok is lehetnek.

 

 

 

VÉLEMÉNYE FONTOS SZÁMUNKRA

 

“Gyors és precíz munkavégzés. Szívből ajánlom mindenkinek, akinek fontos a gyorsaság.” Gábor

Budapest

“Nekünk rendkívül fontos a magas minőség és szakértelem, ezért választottuk őket.”

Krisztina

Budapest

KAPCSOLAT

REISO-HUNGÁRIA KFT.

7754 Bóly, Kandó Kálmán utca. 5.

Tel.: 69/368-585

Fax.: 69/568-064

Email: iroda@reiso.hu