69/368-585​ iroda@reiso.hu

BELTÉRI ÉS KÜLTÉRI NYÍLÁSZÁRÓK

Nyílászáróinkat a biztonság, az energiamegtakarítás és a kényelem jegyében készítjük el.

Belteri es kulteri ajtok

Egyedi bejárati ajtók kitűnő minőségű anyagokból. Biztonságosak és harmonikusan illeszkednek minden otthonba.

ERKÉLYAJTÓK

Speciális, többkamrás kialakítású, lépésálló küszöböket építünk be erkélyajtóinkba, így azok nem vetemednek meg, nem keletkezik páralecsapódás és alig emelkednek ki a padlószintből. Szakembereink támogatást nyújtanak abban, hogy megrendelőink minél hatékonyabban használják ki a teret erkélyajtók beépítése esetén.

 

ABLAKOK

Az ablakoknál rendkívül fontos a jó minőség, a tökéletes kivitelezés és a beépítési szakértelem, mivel e nyílászárók által jut be a legtöbb természetes fény a lakásba, de itt is keletkezik a legnagyobb hőveszteség.

 

SZOLGÁLTATÁSAINK

BEÉPÍTÉS

A nyílászárók szakszerű beépítése elengedhetetlen feltétele a termék hosszú élettartalmának és a garanciális szolgáltatásnak. Hogy a nyílászárók tökéletesen működjenek, nem mindegy, hogy miként építik be őket.

GARANCIÁLIS SZERVÍZ

A sikeres, hosszú távú együttműködés alapja a bizalom. Az általunk gyártott nyílászárókra nyújtott több éves garancia ideje alatt vállaljuk az esetleges gyártásból adódó hibákért a felelősséget.
Z

SZÁLLÍTÁS

Igény esetén gondoskodunk a megrendelt termékek elszállításáról . Kiváló alvállalkozói  kapcsolatokkal rendelkezünk, ez a garancia a szakszerű szállításra, a rugalmasságra és a kedvező fuvardíjakra.

HelyszÍNI FELMÉRÉS

Tapasztalt munkatársaink a helyszíni adottságok figyelembe vételével díjmentes tervezési, műszaki tanácsadás és helyszíni felmérés alkalmával segítenek a megfelelő szerkezetek kiválasztásában, az egyedi igények megvalósításában.

ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS

A hosszú távra szóló és jelentős anyagi ráfordítással járó döntéseket nehéz meghozni. De csak akkor, ha nem ismerjük a pontos számokat és információkat.

TANÁCSADÁS

Hogy milyen festékekkel éri el a legideálisabb hatást az egyes nyílászárókon, hogyan kell, egyáltalán kell-e kezelni az adott felületeket, milyen törődést igényelnek a külső vagy belső nyílászárók – ezek olyan kérdések, amelyekre leginkább a szakemberek tudják a választ.

VÉLEMÉNYE FONTOS SZÁMUNKRA

 

“Gyors és precíz munkavégzés. Szívből ajánlom mindenkinek, akinek fontos a gyorsaság.” Gábor

Budapest

“Nekünk rendkívül fontos a magas minőség és szakértelem, ezért választottuk őket.”

Krisztina

Budapest

KAPCSOLAT

REISO-HUNGÁRIA KFT.

7754 Bóly, Kandó Kálmán utca. 5.

Tel.: 69/368-585

Fax.: 69/568-064

Email: iroda@reiso.hu