69/368-585​ iroda@reiso.hu

Cégünkről

 

 

A német piacok által megkövetelt precizitásnak és jelentős szakmai múltunknak köszönhetően vállalkozásunk 1992-es megalapítása óta a Dél-Dunántúl nyílászáró piacának meghatározó szereplőjévé vált. A kezdetektől nagy hangsúlyt helyezünk a folyamatos beruházásokra és bólyi telephelyünk bővítésére, így ma már a legkorszerűbb CNC anyagmegmunkáló gépekkel biztosítjuk termékeink és szolgáltatásaink kiemelkedő minőségét.

ÉV

Kicsitől a nagyig, szabványtól az egyediig

Fő profilunk az egyedileg ellenőrzött gyártástechnológiával készülő Reiso-therm 69 mm-es, 78 mm-es és 88 mm-es hőszigetelt homlokzati fa, alu-fa nyílászárók és utólag elhelyezhető beltéri ajtók gyártása, valamint egyéb belsőépítészeti termékek készítése.

Az egyedi kivitelezésű télikertek mellett sikeresen teljesítettünk számos speciális kérést is.

Amiben a Reiso több, mint mások

 

Egy ajtó vagy ablak kiválasztásánál nemcsak az anyag és a színek játszanak fontos szerepet, hiszen nem hagyhatjuk figyelmen kívül a méreteket, illetve a nyitási módokat sem. A Reisonál minden esetben figyelünk a részletekre, összeszokott csapatunk magas szakmai felkészültséggel és tapasztalattal rendelkezik, így képesek vagyunk a tervek szerkezeti és technikai tökéletesítésének kidolgozására is.


A magánépítkezők speciális igényei mellett a nagyobb beruházások elvárásait is ki tudjuk elégíteni, függetlenül attól, hogy új vagy már meglévő, de elavult nyílászárók cseréjéről beszélünk. Számos esetben vettünk részt beszállítóként nagyobb projektben, így jelentős tapasztalattal rendelkezünk új beruházások nyílászáróinak kivitelezésében.

 

VÉLEMÉNYE FONTOS SZÁMUNKRA

 

“Gyors és precíz munkavégzés. Szívből ajánlom mindenkinek, akinek fontos a gyorsaság.” Gábor

Budapest

“Nekünk rendkívül fontos a magas minőség és szakértelem, ezért választottuk őket.”

Krisztina

Budapest

KAPCSOLAT

REISO-HUNGÁRIA KFT.

7754 Bóly, Kandó Kálmán utca. 5.

Tel.: 69/368-585

Fax.: 69/568-064

Email: iroda@reiso.hu