Skip to content
Menu

Reluxák

REISO, EGY AJTÓ AZ ABLAKOK VILÁGÁBA

A reluxa a belső árnyékolás egyik legnépszerűbb és legrégebb óta elterjedt terméke. Esztétikus megjelenésének, gazdag színválasztékának és nem utolsó sorban praktikusságának, könnyen kezelhetőségének köszönhetően lakások és irodák közkedvelt belső árnyékolói. A lamellák szélességétől függően 16mm és 25mm-es alumíniumból többféle kivitelben készülnek. A kivitel szempontjából megkülönböztetünk bowdenes, üvegpálcás valamint gyöngyláncos típusúakat, amelyek a legkülönbözőbb formájú és speciális típusú ajtó és ablaknyílásokon is egyaránt alkalmazhatóak.

ÜVEGPÁLCÁS RELUXA

Az üvegpálcás reluxa felhúzása és leengedése zsinórral történik, a kívánt pozícióban történő rögzítése egy erre a célra kialakított súlyzár biztosítja, a lamellák elfordítását pedig egy akrilból készült forgatópálca segítségével lehet fokozni. A zsinór és a forgatópálca elhelyezése a szerkezet bármelyik oldalán lehetséges. A rögzítésre a felső sínbe rejtett kihajtható fülű konzollal történik.

Reluxák

ISSO RELUXA

A designosabb formájú ISSO reluxa alaptulajdonságai megegyeznek a normál üvegpálcás reluxáéval, azonban a lamellák felhúzását, leeresztését, döntését, a karnis oldalán kivezetett gyöngyzsinór kezelésével lehet szabályozni.

Reluxák