Skip to content
Menu

Fa nyílászárók – Szívünk csücske

Vállakozásunk indulásakor termékpalettánk még nem volt ilyen széleskörű, kizárólag fa nyílászárók gyártásával és szerelésével foglalkoztunk, ezért is állnak hozzánk olyan közel az ezzel a típusú termékekkel való munkálatok.

A fa, mint alapanyag évszázadok, sőt, évezredek óta a mindennapjaink része, természetes anyag, mely más nyersanyagokhoz képest könnyen alakítható, színezhető és megfelelő kezeléssel időtálló.
A pozitív fizikai tulajdonságai mellett nem hanyagolható el a fa érzelmekre gyakorolt hatása sem. Érdekes tény, hogy az új ingerek közül elsősorban az illatok vannak ránk nagy hatással, keltenek bennünk mély benyomást.


A természetes anyagok, mint pl. kő vagy fa aromájától a szabadságra, természetre, magára az életre asszociálunk.
Mindezek mellett egyedi megjelenésével, amit a faerezet mintázatának köszönhetünk, olyan hangulatot kelthetünk otthonunkban, mely nyugalmat, melegséget sugároz, lelkileg feltölti az embert.
Felhasználhatósága igen széleskörű, szinte minden formában és változatban legyártható. Legyen az egyenes, íves, osztott szerkezet, szabvány vagy egyedi méret.
A fa anyagának köszönhetően nagyon jó a belőle készült nyílászárók hang- és hőszigetelése, valamint kiváló szellőzést biztosít, így elkerülhetjük a lakás penészesedését.
Azonban, azt fontos tudni, hogy ezek a nyílászárók megfelelő felületkezelést igényelnek, hogy ellenálljanak az időjárás negatív hatásainak és hosszú élettartamúak legyenek.
Ezt elősegítve a gyártás során fa ablakainkat és ajtóinkat olyan anyagokkal kezeljük, amely megvédi őket a meteorológiai és biológiai „támadásokkal” szemben, mint pl. az UV-sugárzás és a fát károsító gombák, rovarok.

Ha Neked is felkeltette az érdeklődésedet ezek a természetes anyagból készült, szinte lélegző-élő nyílászárók, kérd egyedi ajánlatunkat. Keress minket bizalommal!